Himmelskt gott
Denna efterrätt passar bra efter en lättare middag som soppa eller sallad. Eftersom den är väldigt matig, men som så himla god. Även för den som inte är så förtjust i för söta efterrätter.
Lätt att göra, det svåra brukar vara att få tag i hjortronsylten.
Inbakad Brieost
Ta en hel brieost av valfri storlek
Lägg den på en smördeg och gör ett paket/kyte
Pensla med uppvispat ägg och in i ugnen tills den fått färg
Låt den vila i ca 20-30min och servera varm hjortronsylt till
Magiskt gott

Lätt att göra, det svåra brukar vara att få tag i hjortronsylten.
Inbakad Brieost
Ta en hel brieost av valfri storlek
Lägg den på en smördeg och gör ett paket/kyte
Pensla med uppvispat ägg och in i ugnen tills den fått färg
Låt den vila i ca 20-30min och servera varm hjortronsylt till
Magiskt gott
